Servicii

#oglindafoto

Cabina foto deschisă – Îți punem la dispoziție două cabine foto deschise, pentru a-ți surpinde cât mai mulți prieteni în ipostaze inedite.

Magnetizarea pozelor – Fiecare fotografie poate deveni o mărturie magnetică pentru că invitații tăi să își amintească de momentele memorabile petrecute împreună. Se pot atașa benzi magnetice sau se poate magnetiza toată fotografia în funcție de preferințele tale.

Accesorii și props-uri haioase – Aducem la petrecerea o recuzita bogată ce include cele mai haioase accesorii pentru că tu și prietenii tăi să va deghizați și distrați la maxim (ochelari, pălării, peruci, măști, mustăți, căști, mesaje etc). La cerere, accesoriile se pot personaliza în funcție de tema evenimentului.

Fundal foto – Îți oferim o colecție de fundaluri foto însă și posibilitatea de a îl personaliza în funcție de specificul evenimentului.

Asistență tehnică – Oferim asistență permanentă, asigurată de echipa noastră pentru că totul să decurgă perfect.

Efecte speciale – Îți poți alege efectul dorit pentru fotografii (color, black&white, frames, street art, fashion etc).

Instant Social Media Sharing – Poți distribui fotografiile instant pe Facebook, Twitter sau le poți trimite pe e-mail imediat ce au fost făcute.

Layout – Grafică pozelor o stablim împreună înainte de eveniment. Poți alege unul dintre layout-urile noastre sau putem personaliza pozele în funcție de specificul și tema evenimentului.

QR Photo – Poți insera un cod de bare pe fotografii astfel încât le poți accesa oriunde și oricând.

Print-uri – Putem printa atât pe format standard (10×15 cm) cât și strips (5×15).

Calitate de studio – Îți oferim aparatură foto și imprimantă profesională, iluminare de studio pentru că pozele tale să fie perfecte.

Galerie foto online – Pozele de la evenimentul tău vor fi salvate într-o galerie foto online protejată de o parolă și vor fi disponibile online timp de 6 luni.

Mesaje video – Pe lângă pozele haioase, acum invitații îți pot transmite și mesaje video direct din cabina foto. Acestea pot fi distribuite pe email, Facebook sau Twitter.

USB Stick – Îți oferim un stick cu toate pozele realizate pe parcursul evenimentului, la calitatea lor originală.

Transport și montaj rapid – Transportăm, decoram și instalăm în timp util.

Guest book – Îți oferim un album al amintirilor în care invitații pot atașat câte un exemplar al fotografiilor printate și îți pot lasă un mesaj scris.

GIF – Pozele de la cabina foto sunt transformate instant în GIF-uri haioase pe care le poți împărți cu prietenii.

Fotografii și printuri nelimitate – 11 secunde! Atât durează să printăm o fotografie, care va rămâne o amintire plăcută pentru invitații tăi. Iar vestea bună e că îți putem oferi un număr nelimitat de printuri, la o calitate foarte bună.

#evenimente

Nunta

Transformă cea mai importantă zi din viață ta în cea mai frumoasă amintire. Nunta și invitații tăi merită un photo booth.

Botez

Cel mai frumos dar pentru micuțul tău, când peste câțiva ani va vedea cât de tare a fost prima petrecere din viață lui.

Petreceri Corporate

Orice eveniment cu colegii va fi imortalizat cu succes. Oglinda Foto Constanța aduce distracția și amintiri de neuitat.

Petreceri Private

Dacă vrei să ieși din tipare, să strălucești și prietenii sau colegii să vorbească tot anul despre petrecerea ta.