Servicii

#oglindafoto

Cabina foto deschisă – Îți punem la dispoziție două cabine foto deschise, pentru a-ți surpinde cât mai mulți prieteni în ipostaze inedite.

Magnetizarea pozelor – Fiecare fotografie poate deveni o mărturie magnetică pentru că invitații tăi să își amintească de momentele memorabile petrecute împreună. Se pot atașa benzi magnetice sau se poate magnetiza toată fotografia în funcție de preferințele tale.

Accesorii și props-uri haioase – Aducem la petrecerea o recuzita bogată ce include cele mai haioase accesorii pentru că tu și prietenii tăi să va deghizați și distrați la maxim (ochelari, pălării, peruci, măști, mustăți, căști, mesaje etc). La cerere, accesoriile se pot personaliza în funcție de tema evenimentului.

Fundal foto – Îți oferim o colecție de fundaluri foto însă și posibilitatea de a îl personaliza în funcție de specificul evenimentului.

Asistență tehnică – Oferim asistență permanentă, asigurată de echipa noastră pentru că totul să decurgă perfect.

Efecte speciale – Îți poți alege efectul dorit pentru fotografii (color, black&white, frames, street art, fashion etc).

Instant Social Media Sharing – Poți distribui fotografiile instant pe Facebook, Twitter sau le poți trimite pe e-mail imediat ce au fost făcute.

Layout – Grafică pozelor o stablim împreună înainte de eveniment. Poți alege unul dintre layout-urile noastre sau putem personaliza pozele în funcție de specificul și tema evenimentului.

QR Photo – Poți insera un cod de bare pe fotografii astfel încât le poți accesa oriunde și oricând.

Print-uri – Putem printa atât pe format standard (10×15 cm) cât și strips (5×15).

Calitate de studio – Îți oferim aparatură foto și imprimantă profesională, iluminare de studio pentru că pozele tale să fie perfecte.

Galerie foto online – Pozele de la evenimentul tău vor fi salvate într-o galerie foto online protejată de o parolă și vor fi disponibile online timp de 6 luni.

Mesaje video – Pe lângă pozele haioase, acum invitații îți pot transmite și mesaje video direct din cabina foto. Acestea pot fi distribuite pe email, Facebook sau Twitter.

USB Stick – Îți oferim un stick cu toate pozele realizate pe parcursul evenimentului, la calitatea lor originală.

Transport și montaj rapid – Transportăm, decoram și instalăm în timp util.

Guest book – Îți oferim un album al amintirilor în care invitații pot atașat câte un exemplar al fotografiilor printate și îți pot lasă un mesaj scris.

GIF – Pozele de la cabina foto sunt transformate instant în GIF-uri haioase pe care le poți împărți cu prietenii.

Fotografii și printuri nelimitate – 11 secunde! Atât durează să printăm o fotografie, care va rămâne o amintire plăcută pentru invitații tăi. Iar vestea bună e că îți putem oferi un număr nelimitat de printuri, la o calitate foarte bună.

#video360°

Clipuri video filmate 360°  – 1 minut! Atât durează să livrăm un clip, care va rămâne o amintire plăcută pentru invitații tăi. Folosim camera GoPro cu ajutorul căreia creem mini-clipuri de înaltă calitate 4K la 240fps, 15000 bitrate, calitate audio 480 kbps pentru efecte în timp real.

Accesorii și props-uri haioase  Aducem la petrecere o recuzită bogată ce include cele mai haioase accesorii pentru ca tu și prietenii tăi să vă deghizați și distrați la maxim (ochelari, pălării, peruci, măști, mustăți, căști, mesaje etc). La cerere, accesoriile se pot personaliza în funcție de tema evenimentului.

Layout si Template grafic la alegere – Grafica videourilor o stablim împreună înainte de eveniment. Poți alege unul dintre overlay-urile noastre sau putem personaliza grafica dinamic și static în funcție de specificul ți tema evenimentului. Fontul, textul, elementele grafice sunt alegerea ta.

Galerie video online – Videourile de la evenimentul tău vor fi salvate în cadrul unei galerii video online protejată de o parolă și vor fi disponibile online timp de 90 de zile doar pentru tine și invitații tăi. Oferim acest serviciu pentru ca ne pasă de intimitatea ta și ne dorim să te bucuri de albumul video.

QR Code – Poți însera un cod de bare pe videouri astfel încât le poți accesa oriunde și oricând. În același timp, fiecare invitat în parte poate scana cu smartphone-ul un QR code atașat videoului pentru descarcare live la eveniment direct pe dispozitivul personal.

Transport inclus – Fiind din Constanța și București acoperim gratuit distanțe din cadrul județelor noastre. Pentru evenimentele care se desfășoară în locații ce depășesc această distanță, costul transportului va fi calculat separat în funcție de pachetul ales și de distanța parcursă.

Asistență tehnică la eveniment  Oferim asistență permanentă, asigurată de echipa noastră pentru ca totul să decurgă perfect. La eveniment vor fi prezenți 2 asistenți și tehnicieni la fiecare echipament instalat ca totul să decurgă la o calitate premium pentru invitați tăi.

Melodie pe fundalMini-clipurile au de asemenea posibilitatea de a avea pe fundal o melodie aleasă de gazdele evenimentului. Spre exemplu se poate adauga melodia de la dansul mirilor sau o melodie pentru copii dacă vorbim despre un botez, posibilitatile fiind nelimitate.

Instant Social Media Sharing –Poți distribui videourile instant pe Facebook, Twitter, Instagram, TikTok sau le poți trimite pe e-mail imediat ce au fost făcute. În această manieră invitații își pot surprinde prietenii instant cu videourile haioase făcute de ei la eveniment.

USB Stick și link-uri pentru videouri – Iți oferim un stick cu toate videourile realizate pe parcursul evenimentului, la calitatea lor originală. De asemenea, la alegere invitații vor primi link cu video-ul pentru a îl putea accesa când ajung acasă sau pe telefon la finalul evenimentului.

Maxim 10 persoane pe platformă – Platforma poate susține simultan până la 10 persoane având diametrul de 1m. Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți din recuzita pusă la dispoziție și să vă pregătiți mișcările de dans. Nu uitați să respectați instrucțiunile celor din staff.

Calitate și efecte de studio – Cu noi te vei simți ca pe un platou de filmare. Aplicăm efecte speciale live și virtual pentru platforma 360°. Iți oferim aparatură foto-video și camera profesională, iluminare de studio pentru ca videourile tale să fie perfecte. Nu iți rămâne decât să te distrezi.

#evenimente

Nunta

Transformă cea mai importantă zi din viață ta în cea mai frumoasă amintire. Nunta și invitații tăi merită un photo booth.

Botez

Cel mai frumos dar pentru micuțul tău, când peste câțiva ani va vedea cât de tare a fost prima petrecere din viață lui.

Petreceri Corporate

Orice eveniment cu colegii va fi imortalizat cu succes. OGLINDA FOTO VIDEO 360° CONSTANȚA aduce distracția și amintiri de neuitat.

Petreceri Private

Dacă vrei să ieși din tipare, să strălucești și prietenii sau colegii să vorbească tot anul despre petrecerea ta.