Despre Noi

Suntem OGLINDA FOTO VIDEO 360° CONSTANȚA, echipa care va aduce distracția la evenimentul tău, prin intermediul unui Photo Booth interactiv, potrivit pentru orice gen de petrecere. Cu ajutorul cabinei foto de tip oglindă ne dorim să surprindem momentele speciale din viața ta.

OGLINDA FOTO VIDEO 360° CONSTANȚA a luat naștere în anul 2018, din dorința de a crea ceva nou şi inovativ, piaţa fiind saturată deja de sutele de cabine foto clasice. Astfel, noi am decis că este timpul să venim cu ceva în plus, cu un nou trend, cu o cabină foto de tip oglindă magică.

Fie că vrei să le oferi invitaților tăi mărturii de nuntă perfecte, poze sau filmulețe deosebite de care să-și amintească peste ani, oglinda cabină foto este bagheta magică de care ai nevoie.

Ori de câte ori ai de gând să pui la cale o petrecere de neuitat, nu ezita și cheamă-ne! Vom aduce cu noi distracția și voia bună, alături de o serie de accesorii inedite și articole care vor condimenta atmosfera evenimentului tău!

#decenoi?

Pentru că ne place ce facem și reușim să ne distrăm împreună cu invitații tăi. Suntem o echipă tânără și neobosită care mizează pe distracție și voie bună, și astfel transformăm evenimente simple în unele de succes.

Și nu uita! Un eveniment reușit înseamnă și foarte multe fotografii frumoase, care suprind bucuria, emoțiile și zâmbetele invitațiilor tăi. Cu noi ca parteneri, invitații tăi se vor distra și se vor manifesta cât mai natural în față oglinzi foto.

Nu trebuie să stea drepți și să zâmbească forțat, ci din contră, se pot strâmba, rade în hohote sau deghiza așa cum își doresc. Astfel, fotografiile vor fi unice, originale și în același timp, o mărturie a distracției, nu doar a evenimentului în sine.

Cu noi distracția e garantată, iar experiența invitaților va fi una de neuitat!