Intrebari

Ce este OGLINDA FOTO VIDEO 360° CONSTANȚA?

OGLINDA FOTO VIDEO 360° CONSTANȚA este un studio foto mobil pentru evenimente. Este o oglindă foto deschisă care se poziționează în fața unui fundal, a unui perete decorat sau baner.

Aceasta îmbină caracteristicile fotografiei profesionale cu distracția și transformă fiecare cadru într-o amintire de neuitat.

La ce tip de eveniment pot folosi OGLINDA FOTO VIDEO 360° CONSTANȚA?

OGLINDA FOTO VIDEO 360° CONSTANȚA de închiriat este potrivită pentru orice tip de eveniment. Fie că e vorba de o nuntă, un botez, o petrecere corporate sau privată, oglinda foto va surprinde momentele cheie ale evenimentului tău, așa cum sunt ele trăite de invitați.

De cat spatiu e nevoie pentru a instala oglinda foto?

Pentru a instala oglinda foto avem nevoie de 2 x 3m, spațiu care include masă pentru recuzită (accesorii și props-uri) și kit-ul de lumini.

Cat dureaza montarea oglinzii foto?

Instalarea și testarea oglinzii foto de închiriat durează între 30-60 minute. Echipa noastră va fi prezentă la eveniment cu cel puțin o oră în avans pentru a se asigura că toate echipamentele sunt în stare perfectă de funcționare. Timpul de instalare al oglinzii este deja inclus în preț și nu presupune cost suplimentar.

Fotografiile printate le primim pe loc?

Fotografiile făcute cu OGLINDA FOTO VIDEO 360° CONSTANȚA se printează instant, în doar 11 secunde!

Cate poze se fac la eveniment?

Câte îți dorești! Pentru orice pachet ales beneficiezi de fotografii și printuri nelimitate.

Ce este un Guestbook?

Guestbook-ul este un album de amintiri ce conține sfaturi și gânduri de la invitații tăi, dar și poze realizate pe parcursul evenimentului.

Ce marime au fotografiile?

Printul standard constă în printuri de 10 cm x 15cm designul fiind în funcție de preferințele tale.

Vor putea invitatii sa vizualizeze fotografiile?

Știm că și invitații tăi doresc să revadă momentele de distracție de la eveniment, așa că există posibilitatea să creăm o galerie online, de unde invitații își pot vizualiza și descarcă pozele.