Petreceri Private

Petreceri Private

Fie că vorbim de aniversări, baluri de absolvire sau majorate, nu uită de oglindă foto. Dacă vrei să ieși din tipare, să strălucești și prietenii sau colegii să vorbească tot anul despre petrecerea ta, Oglindă Foto Constanța este soluția perfectă.

Oglinda Foto Constanța este creată special pentru a imortaliza evenimentele importante din viața ta și a crea amintiri de neuitat alături de persoanele dragi. Oglinda Foto Constanța vine în întâmpinarea petrecăreților, cu un pachet de servicii diversificat și personalizat.

Este o modalitate de a distra invitații, oferindu-le ocazia să își facă fotografii pe loc printate, punându-le la dispoziție o serie de accesorii precum pălării, măști, evantaie, cornițe, pene etc dar și props-uri cu mesaje haioase sau personalizate cu mesajele dorite, îmbinând utilul cu plăcutul. Fotografiile printate pe loc și oferite invitatului sunt cele mai potrivite mărturii, de care poți fi sigur că va fi încântat și le va privi de fiecare dată cu plăcere.

Oglinda nu trebuie să lipsească de la niciun eveniment, asigurând invitaților distracție garantată și momente imortalizate prin intermediul fotografiilor. Decorul care va însoţii oglinda noastră este unul de poveste. V-am pregătit un covor roşu, stâlpişori de delimitare din inox aurii şi sute de props-uri şi pălării. Template-urile pozelor pot fi realizate la comandă, în funcţie de dorinţele dumneavoastră.

Animațiile interactive, acompaniate de posibilitatea personalizării fiecărei fotografii prin propria semnătură precum și printarea lor într-un interval de 10 – 15 secunde sau trimiterea instantanee pe facebook, mail sau twitter redefinesc experienta foto booth, transformând invitații tăi în fotografi profesioniști.